sábado, 20 de abril de 2013

Algo se mueve

Sara Bierley, amiga canadenca afincada a Palma, experta en literatura i jardinera, afectada pel robatori de bicis (ja li han robat dues vegades a ella i una al seu company,  m'envia aquesta comunicació:

Hola Nati: Avui he anat al depòsit municipal de vehicles, pq voldria veure 'amb els meus propris ulls' aquesta habitació de bicis 'recuperades'. Ell senyor ha estat molt amable i també ha comentat que:

1.dins de 1 o 2 setmanes, la policia publicarà al diari el lloc on es podrà anar a veure una gran selecció de bicis 'recuperades'

2. que la Policia Nacional al Passeig de Mallorca també tenia una habitació , que ara tenia 60 bicis i valia la pena anar allà també per verificar.

Idò, hem anat també a la Policia; no ens ha permès veure las bicis allà però han confirmat això de que dins de 1 o 2 setmanas, ho publicaràn...

Aquest dibuix és de la il·lustradora Mònica Carretero, que pinta el mateix motiu que la meva filla Inès quan va guanyar el concurs pel cartell de Sant Jordi, allà per l'any 1995, a la biblioteca del nostre municipi....
   

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bona feina, Nati. Moltes gràcies!

J.M.C

Anónimo dijo...

La nit del diumenge al dilluns hem varen furtar la bicicleta que tenia ancorada a la plaça Santa Eulàlia. Tot i la multitud de càmeres que hi han allà (una d'elles apuntant directament on la tenia ancorada), la policia local se'n renta les mans... diuen que aquestes càmeres no graven. Ja... no graven el que no els interessa!

I com que no tinc el nombre de sèrie de la bicicleta ni un document que acrediti que és meva, idò ja la puc donar com la quarta bici que he perdut -per robatori- a Ciutat.

Començo a estar ben fart d'aquesta impunitat de la que gaudeixen els lladres... perquè no ens organitzem per enxampar-los? Nati, podries convocar una assemblea per xerrar-ne les persones interessades en acabar amb això!