sábado, 8 de febrero de 2014

Cycling meeting



Els lluitadors de Biciutat hem tengut el nostre espai, dins el "Cycling meeting" per recordar en veu alta els beneficis de la bicicleta... en la salut, la economia, ... és clar, que tothom que participava en el congrés era ja gent convençuda. En Pablo León y Juan Merallo , els meus bloguers favorits... que han vengut de l'hotel de l'Arenal on estaven instal·lats, en bici, han estat magnífics... moltes graciès per venir a Mallorca.

Penosament avui no hi havia ni un representant de les nostres institucions ciutadanes... ni un futur possible interlocutor, ningú que escoltàs com na Thais -de Segway Mallorca- m'explicava que els turistes als que els roben la bici de lloguer (al Parc de la Mar amb moltíssima freqüència...) poques vegades ho denuncien a la policia, malgrat que quan lloguen es responsabilitcen i per tant si les roben, acaven pagant el seu valor, no m'ho puc creure, que no es trobi  una assegurança que ho pugui cobrir? vos imaginau amb quina bona impressió retornen al seu país? Ho tornaré consultar perquè és possible no ho hagi entès bé.


A l'espai de Caixafòrum ens han tactar molt bé: fruita i begudes, espai acollidor i calefa....i una exposició de bicis estrafolàries divertidíssimes....

Més informació: http://www.elperiscopi.com/?contenido_servicio_tabla=detalle_noticia&contenido_id_noticia=4429

No hay comentarios: