lunes, 4 de marzo de 2013

Contacte amb el policia de barri

Des de les 14h del dia  1 de març que vaig ser testimoni d'un robatori de bicicleta al Polisportiu Germans Escales, vaig intentar conectar amb en Jesús, Policia del Barri de Son Gotleu en la certesa de que recent seria factible tornar la bicicleta a l'afectat. El mòbil 630710324 ha donat tots els dies no laborables  (1,2 i 3 de març) "fora de cobertura o apagat", però avui dilluns, segueix igual i me decidit a cercar-le per altres camins.

M'he desplaçat a l'edifici de la Policia del Casal de Barri de Son Gotleu per veure si algun company d'en Jesús em podia atendre. Li he deixat una nota però ningú, ni a la web ni al 010 ni al 971420001 m'ha pogut facilitar l'horari i punt de contacte dels policies de barri amb els ciutadans  (parla la informació de 62 punts fixos)  Ho copio a continuació:


El policia de barriEs modifica la jornada laboral perquè els agents estiguin presents a l'entrada i la sortida de les escoles. Es crea un punt de contacte fix on una hora a la setmana el policia de barri atén personalment les peticions dels veïns i les veïnes de la zona. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma aprovarà la reestructuració del servei de Policia de Barri, que s'ha negociat amb els sindicats. La modificació cerca potenciar la presència del policia de barri en el territori. A més es millora l'estructura de contactes, ja que a partir d'ara també es contacta amb els comerços i no només amb les associacions veïnals, de col·legis, de gent gran...; la publicació d'una Carta de serveis de barri que es farà aviat i l'anàlisi de les demandes de les entitats ciutadanes i dels veïns i veïnes per a donar una millor resposta.

Desenvolupament d'activitats 

S'ha millorat el desplegament dels agents als barris per a obtenir una millor prestació del servei. Amb aquesta iniciativa, els policies de barri tenen un punt de contacte ciutadà fix una hora a la setmana amb l'objectiu que veïns i veïnes puguin contactar personalment amb els agents un dia a la setmana. En total, hi ha 62 punts fixos d'atenció al públic repartits entre els diferents barris de Palma. El seu horari és de 18.00 a 19.00 hores.

Esper rebre alguna informació. Molt agraïda.
Nati de Grado
871954774 i 656668589

1 comentario:

Nati de Grado dijo...

RESPOSTA:
Agraïm que s'hagi posat en contacte amb aquesta Policia demostrant la seva confiança en nosaltres, ja que ens permet continuar treballant en la millora del nostre Servei i esperem que en el futur puguem respondre a les seves expectatives sobre les actuacions de la Policia Local de Palma.

Respecte al seu e-mail, hem procedit a registrar internament amb el número de referència RE6467-13.

Per ampliar la informació sobre aquesta o conèixer l'estat en què es troba, si no és urgent, en el termini d'una setmana o deu dies, podeu trucar a l'Oficina del Districte Est:
Districte Est (C / José de Diego, 4) 971 42 00 01
(només atenció telefònica de 9 a 13 i de 17 a 19 hores).

Atentament,

Policia Local de Palma.
DEPARTAMENT DE QUEIXES
Departament d'Anàlisi i Gestió Informàtica.
Tel - 971 22 55 00 ext. - 2103
Correu electrònic: policia@a-palma.es